ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Θανάσης Βέγγος 1927-2011 Ελληνας Ηθοποιός
Αρχική ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Κινηματογράφος ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Βιντεοταινίες ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Τηλεταινίες ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Ντοκιμαντέρ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Θέατρο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Τηλεοπτικά ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Αφιερώματα ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Διαφημίσεις ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ FORUM

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Cinemania

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009: "ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ"

CINEMANIA: Μια… «τρελή» και… «παλαβή» εκπομπή!
Μεταδόθηκε: Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009, στις 12 τα μεσάνυχτα από την ΕΤ3

Επιμέλεια- Παρουσίαση: Νίκος Γουλιάς

Σημείωση:

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Νίκο και στους συνεργάτες του για την θαυμάσια αυτή εκπομπή η οποία ελπίζουμε να επαναληφθεί. Μεσα σε τηλεοπτικό χρόνο μιάς ώρας όσο και να θες δεν μπορείς να παρουσιάσεις το φαινόμενο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ ολοκληρωμένα. Ελπίζουμε και σε 2η εκπομπή.... Ενα μεγάλο μέρος του πληροφοριακού υλικού της εκπομπής που παρουσιαστηκε, βασίστηκε μεταξύ άλλων πηγών και στην ιστοσελίδα www.veggos.gr σύμφωνα με τους τίτλους τέλους της εκπομπής.

Το πρόσωπο, οι κινήσεις, η φωνή και οι ατάκες του έχουν γράψει ιστορία!
Ανεξάντλητος, αμίμητος και διαχρονικός, είναι αγαπητός σε ανθρώπους όλων των ηλικιών!
Και αποτελεί σημείο αναφοράς στον ελληνικό κινηματογράφο!

Η CINEMANIA , η σινεφίλ εκπομπή της ΕΤ3 που επιμελείται και παρουσιάζει ο Νίκος Γουλιάς , ανοίγει την αυλαία της φετινής σεζόν με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο μεγάλο μας κωμικό Θανάση Βέγγο, που θα προβληθεί την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009, στις 12 τα μεσάνυχτα !

Από την πρώτη του συμμετοχή το 1955 ως την πιο πρόσφατη κινηματογραφική του εμφάνιση, ο Θανάσης Βέγγος αναπαράστησε καλύτερα από κάθε άλλον το μέσο Έλληνα και υπήρξε μια ανεξάντλητη πηγή ανθρωπιάς και γέλιου που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να θυμηθούμε μαζί όλες τις σπουδαίες στιγμές στην πολύχρονη διαδρομή του αγαπημένου μας ηθοποιού, σε μία εκπομπή γεμάτη από σκηνές και ατάκες που άφησαν εποχή!