ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Θανάσης Βέγγος 1927-2011 Ελληνας Ηθοποιός
Αρχική ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Κινηματογράφος ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Βιντεοταινίες ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Τηλεταινίες ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Ντοκιμαντέρ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Θέατρο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Τηλεοπτικά ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Αφιερώματα ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Διαφημίσεις ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ FORUM

Ο Θανάσης Βέγγος ξεχώρισε στα βραβεία "Πρόσωπα 2008" του «TV Έθνος»

Θανάσης ΒέγγοςΘανάσης ΒέγγοςΘανάσης Βέγγος

 

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά, απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 30/06/2008, τα βραβεία «Πρόσωπα», που τιμούν τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από την τηλεοπτική κάμερα. Την παράσταση έκλεψε ο σπουδαίος Θανάσης Βέγγος, ένα πραγματικά κορυφαίο «πρόσωπο» του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου.


Θανάσης Βέγγος ..Θανάσης Βέγγος

Μία φαντασμαγορική βραδιά «πλημμυρισμένη»... αστέρια, λάμψη, χρώματα, χαμόγελα, ήταν αυτή η βραδιά στο «Cine Κεραμεικός». Μία βραδιά πραγματική γιορτή για την ελληνική τηλεόραση και για τους πρωταγωνιστές της, που ξεκίνησε με το ειδικό τιμητικό βραβείο, σε κλίμα συγκίνησης.
«Είναι από τις σπάνιες φορές που ένα βραβείο δεν τιμά αυτόν που το παίρνει, αλλά η αποδοχή αυτού που το λαμβάνει αποτελεί ύψιστη τιμή για τον θεσμό», σημείωσε ο διευθυντής του «ΤV Εθνος» Αντώνης Πρέκας προλογίζοντας τον Θανάση Βέγγο.
«Καλοί μου άνθρωποι!», είπε μόλις ανέβηκε στη σκηνή ο μεγάλος μας ηθοποιός έντονα συγκινημένος και με το κοινό όρθιο να τον χειροκροτεί.
Και συνέχισε:
«Είναι πολύ όμορφο να διαπιστώνεις ότι είσαι συμπαθής και αγαπητός. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά, ευχαριστώ την εφημερίδα "Εθνος", όλους τους συνεργάτες της... τι άλλο να πω... δεν είμαι σε θέση. Σας ευχαριστώ πολύ. Χίλια ευχαριστώ».
«Χίλια ευχαριστώ», έλεγε ο Θανάσης Βέγγος και τα μάτια του ήταν δακρυσμένα καθώς δεχόταν το Ειδικό βραβείο της τελετής, ταπεινός όπως πάντα αλλά το «ευχαριστώ» πρέπει να φεύγει από όλους εμάς προς εκείνον, ο οποίος με ήθος και σεμνότητα, μας έχει χαρίσει το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα από τα 56 του χρόνια στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη.

Ο «καλός μας άνθρωπος» παραλαμβάνει το βραβείο του...Δείτε το video...