ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Θανάσης Βέγγος 1927-2011 Ελληνας Ηθοποιός
Αρχική ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Κινηματογράφος ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Βιντεοταινίες ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Τηλεταινίες ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Ντοκιμαντέρ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Θέατρο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Τηλεοπτικά ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Αφιερώματα ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ Διαφημίσεις ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ FORUM

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης

..


Η παρουσία του Θανάση Βέγγου το 1990, στην τηλεόραση συνιστά από μόνη της είδηση. Από τις πρώτες κωμικές σειρές της ιδιωτικής TV ήταν η σειρά στον ΑΝΤ1 Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης, με τον κορυφαίο κωμικό να δίνει το δικό του ρεσιτάλ στα 78 επεισόδια που διήρκεσε.

Ο αστυνόμος Παπαθανάσης, είναι ένας έντιμος ανθρώπινος ήρωας που προσπαθεί με κάθε τρόπο να φέρει σε πέρα το καθήκον του. Παρεμβαίνει σε απεργούς και απεργοσπάστες, ανακαλύπτει αρχαιοκάπηλους και τηρεί το γράμμα του νόμου με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ακόμα θυμόμαστε την χαρακτηριστική προσφώνηση του «Μπαταργιά» σε συνάδελφο του στην αστυνομία. Μεγάλη μορφή επίσης και ο Σταμάτης Τζελέπης που κλέβει ένα μέρος από τη δόξα του Θανάση Βέγγου.

Σκηνοθεσία: 
Λαζαρίδης Γιώργος
Σενάριο: 
Λαζαρίδης Γιώργος

Hθοποιοί: Βέγγος Θανάσης - Πολίτης Κώστας - Ρώμα Μαρία - Σεβαστιανού Ζώγια - Σταυρόπουλος Γιώργος - Στεφανάκης  Κώστας - Τζελέπης Σταμάτης - Φαρμάκη Μαίρη - Τραϊφόρος Βαγγέλης - Θάνογλου Μαρία - Ζωιόπουλος Νίκος - Μούτσιος Γιώργος - Μποζώνης  Δημήτρης - Ορφανουδάκης Γρηγόρης - Αρχοντή Λίλιαν

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ TV...ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ